200px 100px 100px

Website laten maken

Bent u toe aan een nieuwe website? Omdat u een nieuw bedrijf start of omdat de oude echt niet meer kan?

U kunt mij een professionele website laten maken, die perfect werkt op smartphone, tablet en desktop. Die snel, betrouwbaar en veilig is. En die informatie optimaal aanbiedt aan de bezoeker en zoekmachines.

WordPress als basis

De websites die ik bouw, draaien op WordPress, het meest gebruikte cms.  WordPress is open source. Er bestaan veel uitbreidingen op en vrijwel elk webbureau kan ermee overweg. Een toekomstbestendige keuze dus.

CMS – Content Management Systeem waarmee u de inhoud van de site zelf kunt bewerken.

Slim gebouwd met flexibel basisthema

Er bestaan standaard lay-outs (WordPress thema’s) met alles erop en eraan. Handig, op het eerste gezicht, maar ik gebruik ze niet.

Vaak voldoet zo’n lay-out niet aan de wensen, waardoor er een grondige verbouwing nodig is. Van de vele opties die erbij zitten, gebruikt u er maar een paar. De rest is ballast die vaak niet uitgeschakeld kan worden. Dat maakt de site onnodig zwaar en dat is onaantrekkelijk voor bezoekers en Google.

Geen standaard thema dus, maar wat dan wel? 
Ik heb een flexibel basisthema ontwikkeld met veel mogelijkheden.  Er zitten veel bouwstenen in en alle opties zijn op code niveau in- of uit te schakelen. Geen ballast dus.

Ik maak in het basisthema gebruik van bekende technieken en open source software componenten. Ik wil het wiel natuurlijk niet opnieuw uitvinden.

Unieke lay-out

Het standaard thema is een ‘kickstart’ voor mij, maar het legt nog geen uiterlijk vast. De ontwerper is dus heel vrij om een unieke lay-out te maken; of u kunt een uniek ontwerp aanleveren.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

De sites die ik bouw zijn op de eerste plaats bedoeld voor mensen. Ik ga dus niet blind voor ‘hoog scoren in Google’, maar ik weet wel wat Google fijn vindt.

 • Nette broncode met goed gebruik van tussenkoppen
 • Passende browsertitels en urls
 • Goede performance
 • Url sitemap

Ik zorg dat deze punten in orde zijn, zodat u de informatie goed aanbiedt aan de zoekmachine. Uiteraard meld ik de website aan bij Google.

Check dubbelcheck

Een maand na lancering ontdekken dat een link niet werkt? Dat gebeurt mij niet! Ik heb een uitgebreide checklist die ik naloop bij de lancering.

Wilt u mij een nieuwe website laten maken?

Contact opnemen

  Uit het portfolio

  Molenaar | Marks Advocaten

  www.molenaarmarks.nl

  Marja Duin RedactieKracht

  www.marjaduin.nl