200px 100px 100px

Website laten maken

Bent u toe aan een nieuwe website? Omdat u een nieuw bedrijf start of omdat de oude echt niet meer kan?

U kunt mij een professionele website laten maken, die perfect werkt op smartphone, tablet en desktop. Die snel, betrouwbaar en veilig is. En die informatie optimaal aanbiedt aan de bezoeker en zoekmachines.

WordPress website

De websites die ik bouw, draaien op WordPress, het meest gebruikte cms.  WordPress is open source. Er bestaan veel uitbreidingen op en vrijwel elk webbureau kan ermee overweg. Een toekomstbestendige keuze dus.

Cms – content management systeem waarmee u de inhoud van de site zelf kunt bewerken.

Slim gebouwd met maatwerk WordPress thema

Er bestaan standaard WordPress thema’s (de lay-out) met alles erop en eraan. Hoe handig het ook lijkt, ik gebruik ze niet. De lay-out is het vaak nét niet en vergt extra code.  Ook zijn alle opties die u niet gebruikt extra ballast. Dat maakt de site onnodig zwaar voor bezoekers en Google.

Geen standaard WordPress thema dus, maar wat dan wel?

Ik heb een flexibel basisthema ontwikkeld.  Er zitten veel bouwstenen die op code niveau in- of uit te schakelen zijn. Geen ballast dus.

Het thema maakt gebruik van bekende technieken en open source software componenten, want ik wil het wiel natuurlijk niet opnieuw uitvinden.

Unieke responsive lay-out

Het standaard thema is een ‘kickstart’ voor mij, maar het legt nog geen uiterlijk vast. De ontwerper is dus heel vrij om een unieke lay-out te maken. Uiteraard is die lay-out volledig responsive, dus geschikt voor smartphone, tablet en desktop.

Voor compleet nieuwe websites werk ik samen met ontwerper Coen Hamelink onder de naam Webdesign aan Zee.

Geoptimaliseerd voor zoekmachines

Websites zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen. Ik ga dus niet blind voor ‘hoog scoren in Google’, maar ik weet wel wat Google fijn vindt.

  • Nette broncode met goed gebruik van tussenkoppen
  • Passende browsertitels en urls
  • Goede performance
  • Url sitemap

Ik zorg dat deze punten in orde zijn, zodat u de informatie goed aanbiedt aan de zoekmachine. Uiteraard meld ik de website aan bij Google.

Website lanceren: check dubbelcheck

Een maand na lancering ontdekken dat een link niet werkt? Dat gebeurt mij niet! Ik heb een uitgebreide checklist die ik naloop bij de lancering.

Wilt u door mij een nieuwe website laten maken?

Contact opnemen