200px 100px 100px

Website laten aanpassen

Webonderhoud is belangrijk. Technisch onderhoud, waardoor de site veilig blijft en goed functioneert. Inhoudelijk onderhoud, om de site interessant te houden. U kunt mij uw website laten aanpassen.

Mijn focus ligt op techniek: installeren, updaten, instellen en programmeren. Daarnaast kan ik content plaatsen, waardoor u zelf niet in het Content Management Systeem hoeft te werken.

Website technisch up-to-date houden

Goed onderhoud houdt uw site veilig en zorgt ervoor dat hij blijft werken. Voor WordPress betekent het dat alles bijgewerkt is tot de laatste versie:

  • WordPress (de core),
  • alle plugins
  • en het thema.

Maar als de website draait, dan werkt het, toch?

Dat gaat niet op voor een website. Als de server (automatisch) ge├╝pdatet wordt, dan kan de site omvallen. En een koppeling met een dienst van derden, zoals Google Map, is ook aan verandering onderhevig.

Heeft u een site laten maken door mij? Dan bied ik een onderhoudscontract aan. Ik houd dan pro-actief uw installatie up-to-date. U bent problemen voor en u heeft mij achter de hand voor technische zaken.

Functionaliteit website laten aanpassen

De online wereld gaat snel en uw bedrijf staat vast ook niet stil. Om uw website mee te laten bewegen, zijn er soms technische aanpassingen nodig. Een nieuw formulier, aangepaste indeling of opgefriste stijl. Er is dan technische kennis nodig, die ik in huis heb.

Website inhoudelijk vernieuwen

Vrijwel alle inhoud van de site – teksten, foto’s, menu’s – kunt u zelf aanpassen. Sommige aanpassingen vragen om vaardigheden in WordPress. Mijn stelregel is: doe het alleen zelf als…

  • … u er veel plezier in heeft,
  • … u er de tijd voor heeft
  • … en u de site regelmatig aanpast en dus de vaardigheden bijhoudt.

Geldt bovenstaande niet voor u, dan neem ik het graag uit handen. Ik doe het vaak veel sneller dan een onervaren WordPress-gebruiker en ben mogelijk per saldo goedkoper.

Ik kan de content niet voor u maken. Daarvoor schakel ik graag iemand uit mijn netwerk in. Een tekstschrijver of fotograaf bijvoorbeeld.

Website laten optimaliseren

Bent u benieuwd welke verbeterpunten ik zie aan uw website? Ik kan uw site onder de loep nemen en doormeten. Dan kunnen er knelpunten aan het licht komen. Ik vind het een sport om die te verhelpen en zo de site te optimaliseren.

Mag ik u helpen uw website up-to-date te houden?

Contact opnemen