200px 100px 100px

Over Teuniz.nl

Mijn naam is Teunis van Wijngaarden en ik werk sinds 2006 als zelfstandig webbouwer. Met Teuniz.nl heb ik veel bedrijven geholpen met hun online aanwezigheid.

Ik werk vanuit een bescheiden, maar super fijn kantoor in een ondernemerscentrum in Castricum. Daar heb ik de ideale werkplek ingericht om effici├źnt te kunnen werken.

Sinds de coronacrisis werk ik ook regelmatig vanuit huis.

Professionele achtergrond

De combinatie van communicatie en techniek interesseert me. Ik heb universitaire Master Informatica afgerond. Tijdens die opleiding heb ik een jaar gewijd aan (wetenschaps-)communicatie. Daarna heb ik gewerkt als voorlichter en als Functioneel Beheerder. Bekijk ook mijn LinkedIn profiel.

Samenwerking

Ik werkte al regelmatig samen met ontwerper Coen Hamelink en sinds 2019 hebben wij gekozen voor een vaste samenwerking. Onder de naam Webdesign aan Zee maken wij nieuwe websites voor kleine en middelgrote organisaties. Coen ontwerpt en ik bouw.

Ik werk ook regelmatig samen met andere professionals:

Bedankt!

Ik waardeer het dat u deze pagina leest. Dat betekent dat u niet alleen geïnteresseerd bent in webbouw, webonderhoud of webdevelopment, maar ook in mij en Teuniz.nl.

Het lijkt me ook leuk om u te leren kennen. Neem gerust contact op.

Contact opnemen

    Uit het portfolio

    bureau lot

    www.bureaulot.nl

    Aura Peeperkorn

    www.aurapeeperkorn.com