200px 100px 100px

Over Teuniz.nl

Mijn naam is Teunis van Wijngaarden en ik werk sinds 2006 als zelfstandig webbouwer. Met Teuniz.nl heb ik veel bedrijven geholpen met hun online aanwezigheid.

Ik werk vanuit een bescheiden, maar super fijn kantoor in een ondernemerscentrum in Castricum. Daar heb ik de ideale werkplek ingericht om effici├źnt te kunnen werken.

Professionele achtergrond

De combinatie van communicatie en techniek interesseert me. Ik heb universitaire Master Informatica afgerond. Tijdens die opleiding heb ik een jaar gewijd aan (wetenschaps-)communicatie. Daarna heb ik gewerkt als voorlichter en als Functioneel Beheerder. Bekijk ook mijn LinkedIn profiel.

Samenwerking

Het werken als zelfstandige houdt niet in dat je alles alleen doet. Liever niet zelfs. Ik werk regelmatig samen met andere professionals, wanneer het gaat om vormgeving, communicatieadvies, teksten en fotografie.

Bedankt!

Ik waardeer het dat u deze pagina leest. Dat betekent dat u niet alleen geïnteresseerd bent in webbouw, webonderhoud of webdevelopment, maar ook in mij en Teuniz.nl.

Het lijkt me ook leuk om u te leren kennen. Neem gerust contact op.

Contact opnemen

    Uit het portfolio

    Aura Peeperkorn

    www.aurapeeperkorn.com